Werkzaamheden

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Onze werkzaamheden

Bekijk hier onze bedrijven binnen de HOS Safety Group. Gezamenlijk werken zij naar een veiliger Nederland, onder één vlag en met dezelfde doelen, door het delen van kennis, ervaring en systemen. De bedrijven binnen de HOS Safety Group dragen allen de HOS identiteit uit, dit geldt voor zowel HOS Brandwachten en HOS Veiligheidskundigen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden of onze bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

HOS Safety Group

HOS Brandwachten

Wij voorzien onze opdrachtgevers van verschillende brandwacht disciplines, denk bijvoorbeeld aan Rijksgediplomeerde en Industriële brandwachten of DLP’ers. Voor meer informatie over de werkzaamheden bij deze dienstverlening of het inhuren van brandwachten kunt u terecht bij HOS Brandwachten.

HOS Safety Group

HOS Veiligheidskundigen

Veiligheid neemt krijgt een steeds prominentere rol binnen bedrijven. Vaak hebben zij de specialistische kennis niet zelf in huis en moet deze ingehuurd worden. Dan staan onze veiligheidskundige, zoals MVK’ers en HVK’ers klaar. Zij brengen de veiligheidsrisico’s in kaart en zijn snel inzetbaar. Neem contact op voor een offerte op maat.

HOS Safety Group

Coming soon

De HOS Safety Group is altijd bezig om verder te innoveren en structurele ontwikkeling speelt hier een belangrijke rol bij. Wij informeren u daarom graag binnenkort over de uitbereiding van onze dienstverlening en de toevoeging van een nieuwe organisatie aan onze groep. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden?

Vraag hier meer informatie aan over onze werkzaamheden die wij uitvoeren met onze bedrijven. Daarnaast kunt u de HOS Safety Group, HOS Brandwachten en HOS Veiligheidskundigen dagelijks telefonisch bereiken.

  Referenties

  Bij de HOS Safety Group hechten wij veel waarde aan de tevredenheid en mening van onze opdrachtgevers over onze dienstverlening, met HOS Brandwachten en HOS Veiligheidskundigen. 

  Levert zeer service gerichte brandwachten en diversen aan veiligheidspersoneel.

  Mel van M.

  Account manager & Company Owner

  Scroll naar boven