Announcement – Lancering HOS Safety Group

Graag delen wij met u vandaag, 1 januari 2024, de lancering van de HOS Safety Group. Na meer dan 10 maanden voorbereiding starten wij vandaag officieel met de waarborging van de veiligheid onder een nieuwe vlag. De HOS Safety Group komt voort uit HOS VeiligheidsCombi en Brandwacht Online. Ondanks een nieuwe structuur en naam kunt u uitgaan van dezelfde service en kennis.

De Organisatie

De HOS Safety Group is een netwerk van bedrijven die allen streven naar hetzelfde doel, u voorzien van veiligheidsspecialisten. Momenteel bestaat de HOS Safety Group uit HOS Brandwachten en HOS Veiligheidskundigen en zal in de toekomst verder uitgebreid worden.

Ons Doel en Werkwijze

Dankzij de introductie van de HOS Safety Group kunnen wij u voorzien van een totaal oplossing op het gebied van brandveiligheidspersoneel. Voor de inhuur van brandveiligheidspersoneel kunt u nu terecht bij één partij. Wij voorzien vervolgens de rest. Zo kunnen wij u met een landelijke dekking snel voorzien van een passende oplossing bij uw situatie en de optimale waarborging van uw werkvloer, bedrijf, object of personen. Dankzij onze jaren aan ervaring en kennis in de markt weten wij precies wat u nodig heeft bij uw situatie. Daarnaast denken wij betrokken met u mee en zorgen wij altijd voor een persoonlijke aanpak.

HOS Brandwachten

HOS Brandwachten levert Rijksgediplomeerde, Industriële en brandwacht specialisaties aan multinationals en het MKB. Ons doel is binnen de HOS Brandwachten is het bieden van een optimale waarborging van de veiligheid met een focus op maatwerk voor elke opdrachtgever. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk in om uw organisatie veilig te houden. We denken, kijken en handelen met u mee en zullen u informeren over te behalen efficiencyslagen ter beveiliging van uw mensen, gebouwen en objecten.

HOS Veiligheidskundigen

HOS Veiligheidskundigen is uw partner op het gebied van veiligheidskundigen. Wij zijn specialist in het detacheren van verschillende veiligheidskundigen specialisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoger of middelbaar veiligheidskundigen. Onze veiligheidskundigen zijn er in gespecialiseerd om de veiligheidsrisico’s binnen uw bedrijf en op uw werkvloer te herkennen. Zij kunnen deze risico’s inschatten en door middel van advisering, controle en toezicht laten afnemen. De veiligheidskundigen kunnen dankzij hun kennis en ervaring de veiligheidscultuur en veiligheidscommunicatie binnen uw bedrijf verbeteren en de veiligheidsrisico’s wegnemen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze nieuwe organisatie, structuur, HOS Brandwachten of HOS Veiligheidskundigen of bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Hiervoor zijn wij tijdens werkdagen te bereiken via Team@hossafetygroup.com of +31 (085) – 3036 215. Daarnaast kunt u ook direct een offerte aanvragen voor de inhuur van brandwachten of veiligheidskundigen.

Scroll naar boven